img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

9-3-2021 12:36

Club Special Roermond gaat weer van start

Roermond - 9 maart 2021 - Club Special in Roermond gaat weer van start, het wekelijke sportuurtje voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben. Elke dinsdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur kunnen kinderen en jongeren met een beperking en/of uit het speciaal onderwijs lekker komen sporten. De eerste drie proeflessen zijn gratis, daarna is de bijdrage € 25 per maand. Heb je zin om mee te doen? Geef je dan snel op!

img

Over Club Special Roermond

Club Special is een wekelijks sportuurtje voor kinderen en jongeren met een beperking en/of geen aansluiting vinden bij het regulieren sport aanbod. Er wordt gesport in een klein groepje van maximaal 10 kinderen onder leiding van twee ervaren lesgevers.

Samen met de lesgevers wordt gewerkt/geoefend aan de motorische ontwikkeling, sociale ontwikkeling en het zelfvertrouwen. Het streven is om uiteindelijk doorgang te vinden naar een vereniging.

Club Special Roermond is ontstaan in samenwerking met Choice4Sport en Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg.

Aanmelden

Vooraf aanmelden is verplicht. De eerste drie proeflessen zijn gratis. Vervolgens wordt er een bijdrage gevraagd van €25,00 voor een 10-rittenkaart.

Locatie: Jo Gerrishal, Achilleslaan 2A, Roermond

Voor meer informatie kun je contact opnemen met iksportmee@roermond.nl o.v.v. Club Special.
 

Tags
Wellicht interessant