img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

12-3-2021 05:14

Werken in het onderwijs in Limburg - Iets voor jou?

Limburg - 12 maart 2021 - Werken in het onderwijs is een mooie baan! Toch wordt het steeds lastiger om goede docenten te vinden én te behouden. In Limburg wordt hier hard aan gewerkt. Vandaag lanceert het bestaande samenwerkingsverband Samen Opleiden AOSL haar nieuwe website inclusief nieuw logo en huisstijl. Vorig week zijn er twee nieuwe initiatieven gelanceerd: Leraar in Limburg en MBO-docent in Limburg. Limburg is volop in ontwikkeling ! 

img

Waarom Samen Opleiden AOSL

Iedere leerling in het voortgezet onderwijs verdient het onderwijs dat hem of haar de beste kansen voor de toekomst biedt. De kwaliteit van leraren is daarbij heel belangrijk. Binnen het samenwerkingsverband Samen Opleiden | AOSL werken de lerarenopleidingen en opleidingsscholen intensief samen aan een stevige opleiding voor onze aankomende leraren.

Nieuwe website

De website bevat uitgebreide en geactualiseerde informatie over Samen Opleiden | AOSL en kent een aantal nieuwe functionaliteiten. Studenten krijgen hiermee een platform, waarop ze zich goed kunnen oriënteren op een opleidingsschool. Ook biedt het platform een podium om de resultaten en ervaringen uit onderzoek, projecten en werkgroepen te delen. De website is in samenwerking met Advacom tot stand gekomen.   

Onderwijs in Limburg

Vanaf nu zijn de websites live. Ben je enthousiast geworden en wil je misschien zelf wel aan de slag in het onderwijs? Of volg je een lerarenopleiding en wil je je je oriënteren op één van de opleidingsscholen?

Neem dan eens een kijkje op de sites: www.aosl.nl, www.leraarinlimburg.nl, www.mbodocentinlimburg.nl

Wellicht interessant