img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

30-1-2019 12:00

PSW Vrije Tijd zoekt vrijwilligers voor donderdagavondclub Roermond

Roermond - PSW Vrije Tijd organiseert elke donderdagavond een vrijetijdsclub voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking met als doel de ca. 30 deelnemers een ongedwongen en gezellige avond te bezorgen. Dat gebeurt met allerlei leuke activiteiten, zoals bijvoorbeeld karaoke, knutselen, spelletjes en wandelen. De donderdagavondclub wordt volledig gedraaid door vrijwilligers. Zij kunnen terugvallen op een professionele medewerker van PSW Vrije Tijd, die ook regelmatig aanwezig is. PSW Vrije Tijd is op zoek naar uitbreiding van het vrijwilligersteam.

img

De vrijwilligers van de clubavond zijn op donderdag van 19 tot 22 uur aanwezig voor de voorbereidingen, het begeleiden, opruimen en nabespreken van de activiteiten. Mensen met affiniteit met de doelgroep, die graag samenwerken met een enthousiaste groep vrijwilligers en die graag willen meedenken en activiteiten willen organiseren, zijn van harte welkom. 
 
Elke vrijwilliger van PSW heeft een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig. De kosten hiervan worden vergoed. PSW biedt leuk vrijwilligerswerk in een open en gezellige sfeer. Vrijwilligers doen ervaring op met de doelgroep en helpen mee mensen met een verstandelijke beperking een leuke vrijetijdsbesteding te bieden. Daarnaast biedt PSW vrijwilligers een aansprakelijkheidsverzekering, reiskosten, thema-avonden en een jaarlijkse attentie.  
 
Locatie en tijden: De donderdagavondclub vindt plaats in Activiteitencentrum Pappelhof, tegenover de Kapel in 't Zand in Roermond en is wekelijks van 19.30 tot 21.30 uur. 
 
Interesse of meer weten? Neem dan contact op met Marga Rohmen via m.rohmen@psw.nl of
bel 06-22387544. 
 
Meer informatie over PSW? Kijk op www.psw.nl

Foto: PSW

Tags
Wellicht interessant