img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

23-3-2021 16:29

SG Sint Ursula Horn neemt afscheid van Willem

Horn/Ittervoort - Willem van de Biesebos, leerling uit klas T4C van SG Sint Ursula in Horn, is op zaterdag 20 maart overleden als gevolg van een noodlottig ongeval op vrijdag 12 maart. In overleg met de ouders van Willem kunnen leerlingen en medewerkers op verschillende manieren afscheid nemen van hun vriend, klasgenoot, medeleerling, leerling. Ook kan iedereen hem zondag 28 maart - op gepaste afstand van elkaar - uitzwaaien langs de route naar het crematorium.

img

Gedenkruimte op school

Sinds maandag 22 maart is er op school in lokaal E108 een gedenkruimte ingericht waar leerlingen en medewerkers bij elkaar kunnen komen om Willem te herdenken en een laatste groet kunnen opschrijven en/of waar een kaart kan worden achtergelaten.  

Digitaal condoleanceregister

Ook kunnen reacties en herinneringen worden geplaatst in dit digitale condoleanceregister. Hier kan ook een digitaal kaarsje worden aangestoken.

Uitzwaaien

De ouders van Willem zouden het fijn vinden als Willem op zondag 28 maart wordt uitgezwaaid op weg naar het crematorium. Tevens is er dan de mogelijkheid om een geschreven herinnering over Willem af te geven.

Op zondag 28 maart om 12.45 uur kan iedereen die afscheid wil nemen, met gepaste afstand tot elkaar langs de route gaan staan. De route in Ittervoort is: Lobeliastraat vanaf het woonhuis via de Bosserstraat - Irisstraat - Brigittastraat (vanaf nr. 22) richting Hunsel.

Wellicht interessant