img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

24-3-2021 02:25

KERNgezonde speurtocht in Buggenum

Buggenum – 24 maart 2021 - De kinderen van basisschool Antonius beleefden op woensdag 24 maart weer eens een KERNgezond-activiteit. Een speurtocht door het dorp die geheel coronaproof gedaan kon worden. De kinderen waren onder het genot van een heerlijk voorjaarszonnetje bezig met gezond bewegen en gezonde voeding.
 

img

In hun vaste groepjes liepen de kinderen een uitgestippelde route door het dorp. Onderweg kwamen ze vragen tegen over gezonde voeding en op vijf plaatsen in het dorp hing een opdracht die ze dienden uit te voeren. Zo manoeuvreerden ze zo snel mogelijk over een parcours in de speeltuin, probeerden ze op de parkeerplaats van Home of Heroes zo veel mogelijk punten te scoren met basketballen, legden ze een stokpaardenrace af, maakten een selfie en als hoogtepunt fietsten ze hun eigen heerlijke en gezonde smoothie op de smoothiefiets bij Hendrikx 2-wielers.
 
"De kinderen hadden zichtbaar plezier tijdens deze heerlijke buitenactiviteit. Een activiteit waar ze aan toe waren in deze coronaperiode."
 
Foto's KERNgezond

Tags
Wellicht interessant