img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-5-2021 09:00

Toon Hermans Huis Roermond blij verrast met donatie RopaRun

Roermond - 6 mei 2021 - Het Toon Hermans Huis is blij verrast met de financiële toezegging van € 12.500 van Stichting Roparun. Met dit bedrag kan het Toon Hermans Huis haar eenvoudige keuken geschikt maken voor kleine en grotere kookactiviteiten zoals soep maken voor een lunch, diverse bakactiviteiten en maaltijden bereiden in een kookgroep voor bijvoorbeeld mannen of naasten die hun partner zijn verloren aan kanker.

img

Tot op heden heeft het huis alleen gebruik kunnen maken van een eenvoudige keuken om koffie en thee te zetten, maar met de uitbreiding van een keuken ontstaan veel meer mogelijkheden. "We waarderen dan ook zeer deze ondersteuning van de Stichting Roparun en willen dan ook onze hartelijke dank uitspreken voor hun gigantische mooie bijdrage!"

Door middel van deze huiselijke en mooie activiteiten kan het Toon Hermans Huis bijdragen aan de kwaliteit van leven en helpen om de zorg die kanker met zich meebrengt, beter te doorstaan.

Over Stichting RopaRun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Foto FB Toon Hermans Huis Roermond

Tags
Wellicht interessant