img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

8-5-2021 11:55

100-Jarige Proteion presenteert 8 'gewoon' bijzondere jubileumroutes

Horn - 8 mei 2021 - Gisteren bestond Proteion precies 100 jaar en dat maakt 2021 geen 'gewoon' jaar. Omdat op dit moment alles anders is, is het jubileum óók anders. Ter ere van het jubileum zijn er voor  liefhebbers acht wandel-, hardloop- en fietsroutes ontwikkeld door Noord- en Midden-Limburg. Alle routes hebben een gewoon bijzonder Proteion-tintje, dus laat je verrassen door de routes en de bijbehorende persoonlijke verhalen van de medewerkers die de routes hebben uitgezet. 

img

Lekker buiten bezig zijn is niet alleen gezond, maar ook heel leuk om te doen. Met de acht wandel-, fiets- en hardlooproutes die door medewerkers van Proteion zijn uitgezet, ben je niet alleen goed bezig maar ontdek je misschien ook nog wel plekjes in Midden- en Noord-Limburg die je nog niet (goed) kende.

Alle routes hebben een gewoon bijzonder Proteion-tintje, dus laat je verrassen door de routes die de mensen van Proteion voor je hebben uitgezet en hun persoonlijke verhaal daarbij. 

"Met dank aan Wendy, Jac, Michelle, Marieke, Huub, Ria, Ger en Johan voor hun enthousiasme en verhalen en een eervolle vermelding voor onze prachtige regio!"

De routes

Route 1 - Heideroute-Broekhuizen (Marieke) - wandelroute

Route 2 - Venloop (Ger en Huub) - 2 hardlooproutes

Route 3 - Rondje Keverrijk (Jac) - wandel- en rolstoelroute

Route 4 - Rondje Oppe Ruiver (Ria) - wandelroute

Route 5 - Artwalk (Jerome) - wandelroute

Route 6 - Stadswandeling Remunj (Michelle) - wandelroute

Route 7 - Rondje Maasplassen (Wendy) - fietsroute

Route 8 - Superroute (Johan) - 2 fietsroutes

 

Tags
Wellicht interessant