img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

12-5-2021 14:12

Ook op Hemelvaartsdag drukte verwacht in Roermond

Roermond - 12 mei 2021 - Net als afgelopen weekend, verwacht de gemeente Roermond ook morgen, Hemelvaartsdag, (te) grote drukte in Roermond en ook nu weer roept de gemeente op om voor uw bezoek aan Roermond niet het drukste moment van de dag uit te kiezen of om een keertje terug te komen als het wat rustiger is en uw bezoek uit te stellen. Als de veiligheid voor bezoekers niet kan worden gegarandeerd, dan worden maatregelen genomen om de instroom en toestroom te beperken en reguleren.

img

Dan blijft shoppen en een terrasje pakken in Roermond voor iedereen fijn en veilig en zorgen we samen dat binnenkort weer meer mogelijk is!

Bezoek aan Roermond?

U bent natuurlijk van harte welkom. Houd bij uw bezoek de basisregels aan: was extra goed uw handen, neem 1,5 meter afstand van elkaar en betaal met de pin.

Binnenkort is ‘binnen’ naar verwachting weer meer mogelijk, zoals bijvoorbeeld in de cultuursector en bij sportscholen. Ook weten steeds meer mensen Roermond te vinden nu shoppen weer zonder afspraak kan en de terrassen ‘s middags open zijn. "Met de ruimte die ons in stappen geboden wordt, moeten we verstandig om gaan zodat we onze gezondheid niet verder in gevaar brengen. Help ons daarbij." 

Veilig en gezond

In deze tijd staan gezondheid en veiligheid bovenaan. Samen met de Roermondse horeca en ondernemers doen we er dan ook alles aan om een bezoek aan Roermond in goede banen te leiden. We zorgen ervoor dat dit veilig kan ook; op Hemelvaartsdag en het aansluitende (lange) weekend. 

De gemeente Roermond houdt de drukte voortdurend in de gaten; in de binnenstad en bij het Designer Outlet. Als de veiligheid voor bezoekers niet kan worden gegarandeerd, dan worden maatregelen genomen om de instroom en toestroom te beperken en reguleren. Op toegangswegen en in de binnenstad. Daardoor kan bijvoorbeeld filevorming ontstaan op de wegen naar Roermond. 

stockfoto

Wellicht interessant