img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

31-5-2021 03:45

Kom in beweging in Leudal met beweegmakelaar Matti

Leudal - 31 mei 2021 - Leudal Leeft zorgt ervoor dat iedereen in de gemeente Leudal in beweging komt. Sport en bewegen is gezond, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend. Beweegmakelaar Matti van den Elzen van Leudal Leeft helpt mensen, van jong tot oud, op weg richting een leven vol sport en beweging, op welk niveau dan ook. Gratis!

img

Ondersteuning voor jong en oud

Matti: “We weten allemaal dat sporten en bewegen een positieve bijdrage levert aan onze gezondheid. Wanneer je regelmatig beweegt, voel je je fysiek en mentaal sterker. Ook ontmoet je anderen en kan het verschillende ziektes voorkomen of verminderen.”

Toch zijn er mensen in de gemeente Leudal die een drempel ervaren bij sport en bewegen. Ook kan het lastig zijn om een passende sport of beweegactiviteit te vinden. Beweegmakelaar Matti ondersteunt mensen, van jong tot oud, om hierin hun weg te vinden. 

In actie

Tijdens een persoonlijk gesprek wordt er keken naar die eventuele drempels, wensen en behoeften. Aan de hand daarvan wordt er gekeken welk passend vervolg daarbij aansluit.

Matti: “Wil jij graag een bepaalde sport uitoefenen, maar weet je niet waar je deze kunt vinden? Vind je het lastig om te kiezen welke sport het beste bij jou past? Samen vinden, benaderen en maken we kennis met passende vereniging of organisatie om bijvoorbeeld deel te nemen aan een proefles. We maken gebruik van de Beweegwijzer om al het sport- en beweegaanbod in Leudal te ontdekken. Samen komen we in beweging.”

Meer informatie/aanmelden 

De hulp van beweegmakelaar Matti is geheel gratis. Neem contact met haar op via matti@negen.nl of 06-28151793.

310521/HvL

Wellicht interessant