img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

15-6-2021 12:25

Inzamelingsactie voor Boeken- en platenmarkt in Horn

Horn - 15 juni 2021 - In het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 oktober organiseert de Sint-Martinusparochie in Horn voor de zesde keer een Boeken- en Platenmarkt in de parochiekerk. Het actiecomité is daarvoor op zoek naar (oude) boeken, lp’s, cd’s, dvd’s en stripboeken die tijdens deze markt kunnen worden verkocht. De gedoneerde spullen worden bij u thuis opgehaald of kunnen worden ingeleverd. 

img

Na een lange periode van beperkingen door het Coronavirus heeft het kerkbestuur van parochie Sint Martinus in Horn tóch het plan opgepakt om dit najaar wederom een boekenmarkt te organiseren. Momenteel zien de vooruitzichten m.b.t. de Coronacijfers er goed uit en heeft het actiecomité goede hoop dat dit jaar voor de zesde keer de welbekende boeken- en platenmarkt gerealiseerd kan worden.
 
Het actiecomité is daarvoor op zoek naar (oude) boeken, lp’s, cd’s, dvd’s en stripboeken die wij tijdens deze markt kunnen verkopen. 

Praktische informatie

Thuis opgehaald - boeken, lp’s, cd’s, dvd’s en stripboeken kunnen bij u thuis opgehaald worden. Neem dan contact op met Louis Vermeulen tel. 06-28430831 (bij voorkeur worden de spullen op woensdag- en zaterdagmiddagen opgehaald)

Inleveren - boeken, lp’s, cd’s, dvd’s en stripboeken kunnen ook worden afgegeven bij Supermarkt Ruud & Sylvia Vermeulen, Rijksweg 20 in Horn

Nota Bene - de parochiekerk is GEEN afgiftepunt!
 
Christien Dings, actiecomité Boekenmarkt: "Mogen wij weer op u rekenen? Alvast onze hartelijke dank voor uw medewerking namens de Sint-Martinusparochie." 

Foto Christien Dings

150621/HvL 

Wellicht interessant