img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

18-6-2021 16:30

#Evelienbrengtgeluk bezoekt Toon Hermans Huis Roermond

Roermond - 18 juni 2021 - De 57-jarige Evelien van der Werff heeft tweemaal borstkanker gehad en overleefde. Op dit moment is ze bezig met een sportief project om meer aandacht te vragen voor de inloophuizen die zoveel betekenen voor iedereen die (in)direct met kanker wordt geconfronteerd. In de maanden mei en juni bezoekt ze op de fiets alle 75 IPSO Inloophuizen in Nederland. Op 22 juni bezoekt ze het Toon Hermans Huis Roermond. Ook wil ze met haar actie geld ophalen voor de inloophuizen!

img

Evelien van der Werff

Corona bleek voor haar twee kansen met zich mee te brengen: ze schreef haar tweede boek 'Dit boek brengt geluk' en ze stopte na 34 jaar met vliegen bij de KLM.

Door onderweg te vloggen, bloggen en de pers te woord te staan wil ze met haar sportieve actie meer bekendheid geven aan de inloophuizen. Zij wil deze psychosociale ondersteuning namelijk beter vindbaar maken en laten zien dat hulp dichterbij is dan je denkt. De inloophuizen zijn namelijk erg belangrijk voor veel mensen die worden getroffen door kanker. Het is een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden. 

Op haar FB-pagina kun je haar missie volgen.

Doneren

Daarnaast wil ze hiermee geld ophalen voor de inloophuizen. Wil jij ook een donatie doen? Dat kan via deze webpagina van het KWF.

Toon Hermans Huis Roermond

Evelien komt op dinsdag 22 juni tussen 14.00 en 15.00 uur langs bij het Toon Hermans Huis in Roermond langs! De vrijwilligers hebben een leuk en afwisselend programma opgezet, waarmee zij haar op geheel Limburgse wijze warm ontvangen en hartelijk welkom zullen heten. Het Toon Hermans Huis kijkt alvast uit naar haar komst!

Foto Toon Hermans Huis Roermond
180621/HvL

Wellicht interessant