img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

23-6-2021 11:20

#Evelienbrengtgeluk op bezoek bij Toon Hermans Huis Roermond

Roermond - 23 juni 2021 - De 57-jarige Evelien van der Werff heeft tweemaal borstkanker gehad en overleefde. Met een sportief project vraagt ze meer aandacht voor de inloophuizen die zoveel betekenen voor iedereen die (in)direct met kanker wordt geconfronteerd. Op de fiets bezoekt ze alle 75 IPSO Inloophuizen in Nederland. Op 22 juni bracht ze een bezoek aan het Toon Hermans Huis Roermond. Wij waren erbij, het werd een bijzondere ontmoeting met een inspirerende persoonlijkheid!

Evelien van der Werff

Corona bleek voor haar twee kansen met zich mee te brengen: ze schreef haar tweede boek 'Dit boek brengt geluk' en ze stopte na 34 jaar met vliegen bij de KLM.

Door onderweg te vloggen, bloggen en de pers te woord te staan wil ze met haar sportieve actie meer bekendheid geven aan de inloophuizen. Zij wil deze psychosociale ondersteuning namelijk beter vindbaar maken en laten zien dat hulp dichterbij is dan je denkt. De inloophuizen zijn namelijk erg belangrijk voor veel mensen die worden getroffen door kanker. Het is een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden. 

Op haar FB-pagina kun je haar missie volgen.

Doneren

Daarnaast wil ze hiermee geld ophalen voor de inloophuizen. Wil jij ook een donatie doen? Dat kan via deze webpagina van het KWF.

Foto en video Gerard van den Braak
230621/HvL 

 

Tags
Wellicht interessant