img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

28-6-2021 14:00

Dorpscontactpersonen Maasgouw voor het eerst op pad met de schakelkeet

Stevensweert - 28 juni 2021 - Op vrijdag 25 juni heeft de gemeente Maasgouw de dorpscontactpersonen, Wendy Rietra en Carlien Schouten, en hun schakelkeet gepresenteerd aan de inwoners van Maasgouw. Al meteen de volgende dag, zaterdag 26 juni, werd de schakelkeet voor het eerst in gebruik genomen. Toen wij een kijkje gingen nemen bij de inloopbijeenkomst over de reconstructie van de historische kern van Stevensweert, troffen we daar ook de twee dames en hun keet aan.   

Vanaf nu gaan de twee dorpscontactpersonen met hun, speciaal hiervoor ingerichte, keet de kernen in de gemeente Maasgouw regelmatig bezoeken, waar ze in gesprek gaan met bewoners over hun wensen en ideeën. De keet is het vaste herkenningspunt tijdens de regelmatige bezoeken aan de kernen. Een plek die ruimte geeft voor een rustig gesprek; onder het genot van een kop koffie. 

Het is de bedoeling dat elke kern eens in de 2 á 3 weken wordt bezocht. Het reisschema zal onder andere worden gepubliceerd op de website en FB-pagina van de gemeente Maasgouw.  

Foto en reportage Leon van Lier
280621/HvL

Wellicht interessant