img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

30-6-2021 10:25

Jubilerend Proteion - Wie heeft hét Gewoon Bijzonder Zorgidee 2021?

Horn - 30 juni 2021 -  Wie geeft antwoord op de vraag hoe je de zorg voor ouderen beter kunt laten aansluiten op de behoefte van de cliënt en medewerker? Proteion nodigt cliënten, medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers uit om te komen met ideeën die dat mogelijk maken. Vanwege het honderdjarig jubileum van Proteion is er in totaal € 40.000 beschikbaar voor realisatie van de drie beste voorstellen.

img

Het kan in de zorg eenvoudiger, logischer, slimmer en met meer aandacht voor de cliënt. Proteion grijpt het jubileumjaar aan om een extra impuls te geven aan vernieuwing van de zorg. Zij roept alle medewerkers, vrijwilligers, cliënten en hun mantelzorgers op te komen met voorstellen om de zorg te vernieuwen. Én zo kans te maken om hun gewoon bijzonder zorgidee werkelijkheid te laten worden. Onder de drie winnende voorstellen verdeelt Proteion dit jaar 40.000 euro, bestemd voor realisatie van het idee.

Initiatiefnemer en tactisch manager bij Proteion Helen Aarts: “Een gewoon bijzonder zorgidee kan een technische innovatie zijn, maar ook een handige dienst of een product dat bijdraagt aan de kwaliteit van leven van onze cliënten, of aan de dagelijkse werkpraktijk van onze medewerkers. Om te zorgen dat de drie winnende ideeën ook écht snel bij Proteion worden geïntroduceerd, krijgen de winnaars begeleiding bij de implementatie. We zijn erg benieuwd naar alle inspirerende, creatieve en vernieuwende voorstellen. Iedereen kan meedoen via de website.”

Deelname 

Tot en met 30 september 2021 staan het deelnameformulier en de voorwaarden voor deelname op de website van Proteion. Na beoordeling van de jury worden de zeven genomineerden uiterlijk 1 november 2021 bekendgemaakt. De stemmen van het publiek en van de jury bepalen vervolgens beide 50% van de puntentelling. De prijsuitreiking vindt eind 2021 plaats.

Foto DeltaLimburg.nl
300621/HvL

Tags
Wellicht interessant