img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-7-2021 13:25

Reisschema Schakelkeet Maasgouw is bekend - Komt u ook?

Maasgouw - 14 juli 2021 - Tussen 3 augustus en 15 december trekt de schakelkeet van de dorpscontactpersonen Carlien Schouten en Wendy Rietra door gemeente Maasgouw. Enkele dagen per week is de keet te vinden in de verschillende kernen. Een mooie gelegenheid om rechtstreeks met de gemeente in gesprek te komen. Eind juni was de schakelkeet in Stevensweert waar we de dames aantroffen en deze videoreportage maakten, waarin u kunt kennismaken met de twee dames en hun werk. 

img

Schakelkeet

In de gemeente Maasgouw trekken de twee dorpscontactpersonen Wendy en Carlien er op uit als verbindingsschakel tussen de inwoners en de gemeente. Dit doen ze met een opvallende keet (de schakelkeet). Al rondreizend door de kernen van Maasgouw nemen ze ideeën, initiatieven, zorgen of wensen van bewoners uit de kernen van Maasgouw mee terug het gemeentehuis in. Ze zoeken bij elk onderwerp de juiste expert in de organisatie op.

Heeft u een vraag of idee?

Heeft u een idee of een vraag voor de gemeente Maasgouw, kom dan naar de keet. Wilt u aansluiten met uw club, of vanuit een bepaald thema? Neem contact op met de dorpscontactpersonen per e-mail via dorpscontactpersonen@gemeentemaasgouw.nl.

Wanneer en waar is de keet te vinden?

Het actuele reisschema van de keet vindt u hier.

Foto DeltaLimburg.nl
140721/HvL

Wellicht interessant