img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

19-7-2020 07:25

Hakhoutdag in gemeente Leudal

Horn/Buggenum - 19 juli 2020 - Op zaterdag 22 augustus organiseert IKL voor liefhebbers een hakhoutdag bij Horn/Buggenum in de gemeente Leudal. Op deze dag worden in een zeer gevarieerd bos met handgereedschap bomen gezaagd. Het stamhout wordt verdeeld over de deelnemers en kan worden meegenomen. Neem zelf een aanhanger mee met een afdeknet. Aanmelden kan tot 20 augustus, 12 uur.

Een medewerker van de stichting IKL zorgt ter plekke voor uitleg en instructie. Op deze activiteit is het noodzakelijke handgereedschap en materialen aanwezig, zoals werkhandschoenen en veiligheidshelmen. Het stamhout wordt verdeeld over de deelnemers en kan meegenomen worden. Neem zelf een aanhanger mee met een afdeknet. De aanhangers worden gezamenlijk geladen (uitstekende boomstammen mogen niet worden meegenomen).

Rond de middag wordt samen geluncht. Neem zelf eten en drinken mee, er wordt geen lunch gezorgd i.v.m. Corona.

Meedoen aan deze hakhoutdag is gratis, maar vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via deze link. Aanmelden kan tot 20 augustus, 12 uur. De activiteit is van 10 tot 15 uur.

Deze dag wordt begeleid door IKL en is mogelijk dankzij de samenwerking met gemeente Leudal en Stichting het Limburgs Landschap.  

Fotocollage: DeltaLimburg.nl
 

Tags
Wellicht interessant