img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

19-7-2021 09:30

Speciale misintentie Servaasbroederschap Nunhem voor zieke bisschop Smeets

Nunhem - 18 juli 2021 - De Servaasbroederschap Nunhem heeft een brief geschreven aan de zieke bisschop Harrie Smeets. Daarin laat de broederschap hem weten dat er op 21 juli een bijzondere mis-intentie wordt gedeponeerd bij pastoor Patrick Lipsch "voor een voorspoedige genezing op voorspraak van Sint Servaas". Deze speciale mis is via een livestream van de parochie St. Servatius Nunhem te volgen.

img

Volledige tekst brief aan de bisschop 

"Monseigneur,

Ook de Servaasbroederschap Nunhem is geraakt door de recente ernstige berichten rond uw gezondheidstoestand. Te meer, daar uw kennismaking met het cluster Kana (sept. 2019) nog vers in het geheugen ligt van de Servaasbroederschap, met name uw komst naar Nunhem en het uitgebreide bezoek aan de Servaaskapel en Servaasput.

Ook de Eucharistieviering in de Nunhemse parochiekerk, via de life-stream uitgezonden op 13 mei 2020 heeft bij ons een warme indruk achtergelaten. “Wees namens onze Servaasbroederschap verzekerd van gebed op de moeilijke weg die nu voor u ligt”!

Zij zal een bijzondere Mis-intentie voor woensdag 21 juli as. deponeren bij onze pastoor Patrick Lipsch “voor een voorspoedige genezing op voorspraak van Sint Servaas”. Met, vooraf aan deze H. Mis, de litanie van St Servaas en aan slot het gebed tot de H. Servatius, van de dienaar Gods de heilige Paus Johannes Paulus II. Via de lifestream van de parochie St Servatius Nunhem te volgen! “Moge Servaas’ bijzondere voorspraak u nabij zijn!”

Heel veel beterschap en kracht naar kruis,

Namens de Stichting Servaasbroederschap Nunhem,

Peter Adams (voorzitter)"

Foto's Leon van Lier
180721/HvL

Tags
Wellicht interessant