img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-9-2021 07:25

Glasvezel in dorpskernen Asenray, Asselt, Beesel, Boukoul, Offenbeek en Reuver

Midden-Limburg - 21 september 2021 - DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in de kernen Asenray, Asselt, Beesel, Boukoul, Offenbeek en Reuver. Als 25% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 8 december 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel. Inwoners die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd via een brief. 

img

Het belang van een snelle en stabiele verbinding is voor veel mensen de afgelopen tijd cruciaal gebleken. Noodgedwongen werken veel mensen vanuit huis, krijgen kinderen en studenten online les en videobellen we vaker met elkaar. Ook maken we meer gebruik van zorg op afstand.

Inwoners persoonlijk geïnformeerd

Inwoners van Asenray, Asselt, Beesel, Boukoul, Offenbeek en Reuver die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd via een brief. Via gavoorglasvezel.nl kan een postcodecheck worden gedaan om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod.

Marcel Roelofs, wethouder gemeente Beesel: “Een betrouwbare en snelle internetverbinding is van groot belang voor al onze inwoners en ondernemers. Voor bijvoorbeeld goed onderwijs van onze kinderen, voor digitale zorg aan huis, voor thuiswerken en voor goed ondernemerschap is betrouwbaar, snel en stabiel internet van groot belang. Daarom faciliteren wij als gemeente de aansluiting van woningen en bedrijven op glasvezel.”

Projectleider Bart Helthuis van DELTA Fiber Netwerk: “Steeds meer dagelijkse en toekomstige ontwikkelingen vragen om een betrouwbare en supersnelle internetverbinding. Met glasvezel worden de inwoners van Asenray, Asselt, Beesel, Boukoul, Offenbeek en Reuver aangesloten op het netwerk van de toekomst.”

Glasvezel Informatiepunt geopend

DELTA Fiber Netwerk opent vanaf 22 september een Glasvezel Informatiepunt aan de Rijksweg 36 in Reuver. Hier kan men terecht met vragen over de glasvezelcampagne of voor advies over glasvezel en alle zaken die daarbij horen. 

Over DELTA Fiber Netwerk?

DELTA Fiber Netwerk vindt dat iedereen in Nederland recht heeft op internet via glasvezel. Inmiddels hebben al ruim 900.000 huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber. En daar komen iedere maand nog zo’n 20.000 adressen bij. Op naar ruim een miljoen huishoudens die binnenkort gebruik maken van supersnel en stabiel internet. Kijk voor meer informatie op gavoorglasvezel.nl.

210921/HvL

 

Tags
Wellicht interessant