img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

22-9-2021 15:23

De Leudalzangers houden inzameling voor Emi's Wereld

Heythuysen - 22 september 2021 - Op zondagmiddag 10 oktober om 15.00 uur geven De Leudalzangers een Popklassiekers try-out concert bij Galerie en beeldentuin Bont en Blauw in Heythuysen. Het concert is gratis, tijdens het concert zal er een inzameling zijn voor Stichting Emi's Wereld. Heb jij ook zin om lekker mee te zingen met bekende popklassiekers? Je bent van harte welkom!

img

Over Emi

Emi is een 9-jarig meisje uit Neer. Ze heeft complex autisme met een zware verstandelijke beperking, psychoses en een disharmonisch profiel. Deze combinatie maakt dat Emi het vaak heel moeilijk heeft. De wereld is vol met prikkels, voortdurend. Emi kan deze niet verwerken, waardoor ze zich steeds onveilig voelt en daardoor dagelijks heel veel stress ervaart. Dat heeft natuurlijk ook zijn weerslag op haar ouders en broertje. Gelukkig is het leven met Emi niet alleen zwaar, er zijn ook mooie en gelukkige momenten. Haar moeder Petra geeft wekelijks een inkijkje in het leven thuis met Emi via haar columns bij DeltaLimburg.nl.

Neem ook eens een kijkje op de website van de stichting Emi's Wereld, die zich inzet om een snoezelkamer te realiseren voor Emi, thuis in Neer. Elke vorm van hulp of ondersteuning is van harte welkom en wordt enorm gewaardeerd.

De Leudalzangers

De Leudalzangers is een mannenkoor uit Heythuysen. Het koor is opgericht in 1982 en de meeste leden komen uit de gemeente Leudal, maar ook uit andere gemeentes. Momenteel telt het koor 40 leden. Er wordt een enorm gevarieerd repertoire gezongen tijdens diverse concerten. 

Daarnaast worden er ook allerlei andere activiteiten georganiseerd waar de partners bij betrokken worden. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Leeftijd maakt niet uit. Interesse? Ga gerust eens luisteren op de repetitieavond in Heythuysen. Het koor repeteert elke dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur in De Bombardon in Heythuysen.

Praktische informatie

wanneer - zondag 10 oktober 2021, aanvang 15.00 uur

waar - Galerie Bont en Blauw, Vlasstraat 30 in Heythuysen

toegang - gratis, er wordt een inzameling gehouden voor stichting Emi's Wereld

220921/HvL
 

Wellicht interessant