img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

15-11-2021 01:50

Lezing 'Heks zijn in deze tijd' door Petroesjka Splint

Stevensweert - 15 november 2021 - De bijzondere lezing 'Heks zijn in deze tijd' door Petroesjka Splint in Stevensweert is vanwege de huidige coronamaatregelen uitgesteld naar dinsdag 8 maart 2021. De activiteit gaat dus wel door, maar dan enkele maanden later. In de hoop dat het dan wel kan en mag. Petroesjka Splint is een heks en woont en leeft in Arcen. Naast haar eigen spirituele praktijk leidt zij heksen op in deze levensfilosofie en wijze van leven. 

img

Tijdens deze lezing vertelt zij openhartig en vol passie over haar leven als heks en beantwoordt graag de vragen uit het publiek. Ze nodigt iedereen uit om op deze avond een stukje mee te vliegen op haar bezem.

Deze avond wordt georganiseerd door Vrouwennetwerk ZijActief Limburg, Afdeling Stevensweert.

Praktische informatie

wanneer - dinsdag 8 maart 2022, aanvang 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

waar - MFC, Jan van Steffeswertplein 2, Stevensweert

entree - gratis voor leden van ZijActief Limburg, € 4 voor niet-leden (inclusief koffie/thee)

Over ZijActief Limburg

Met ruim 5.000 leden in 71 afdelingen is ZijActief Limburg het grootste vrouwennetwerk van Limburg. Bij ZijActief Limburg staat samenwerken, ontmoeten, talentontwikkeling en het delen van ervaringen centraal. ZijActief geeft hier vorm aan door lokaal, regionaal en provinciaal gevarieerde activiteiten en boeiende themabijeenkomsten te organiseren.

Meer informatie is te vinden op de website van ZijActief Limburg.

Foto FB Petroesjka Splint
071121/HvL

 

Wellicht interessant