img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-12-2021 12:55

LimburgGezond TV - kwekerij Stals in Ell

Ell - 2 december 2021 - In Limburg Gezond TV van de LLTB (Limburgse Land- en Tuinbouw Bond) vertellen en tonen agrarische ondernemers op welke manieren zij bijdragen aan de gezondheid van de provincie. Van het leveren van een gezond en vers product, tot het beheren van het landschap, het opvangen van water en het beschermen van de natuur. Vlogster Sue gaat op bezoek en ervaart zo zelf wat er zoal gebeurt. Deze keer bezoekt ze kwekerij Stals in Ell in de gemeente Leudal. 

Over LLTB

De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) is dé belangenbehartiger van agrariërs in Limburg. De vereniging neemt positie op het snijvlak tussen de ondernemer en de maatschappij. De LLTB ondersteunt leden in goed ondernemerschap en duidt het maatschappelijk belang van de Limburgse land- en tuinbouw.

Boeren en tuinders werken iedere dag ontzettend hard voor ons eten, het landschap en de samenleving als geheel. De land- en tuinbouw zijn onderdeel van de oplossingen voor tal van uitdagingen, waarmee de hele samenleving te maken heeft. Van gezonde voeding tot werkgelegenheid, van economische groei tot klimaatopgaven en van het leefbaar houden van het platteland tot het zorgen voor een groene leefomgeving.

LimburgGezond TV is een initiatief van de LLTB, in samenwerking met KERNgezond.  

021221/HvL

Wellicht interessant