img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

12-12-2018 12:00

Vrijwilligersfeest in Roermond bijzonder geslaagd

Roermond - Vrijdag 7 december 2018 organiseerde de VrijwilligersCentrale Roermond mede namens de gemeente Roermond voor de zesde keer een feest voor alle vrijwilligers die in de gemeente Roermond actief zijn. De muziekvoorstelling werd aangeboden ter gelegenheid van de Nationale Dag van de Vrijwilliger in het FORUM te Roermond. "De avond verliep bijzonder geslaagd. Een groot aantal personen had gelukkig het slechte weer getrotseerd en heeft genoten van deze welverdiende avond', aldus Jenneke van Grootel van het Team VrijwilligersCentrale Roermond. 

img

De muziek van de band Moonshine Whiskey was zeer stijlvol en gevarieerd en bezorgde menigeen kippenvel. Buuttereedner Fer Naus zorgde voor een schaterende lach. Wethouder Smitsmans was wederom van de partij om de avond te openen en hiermee haar waardering te laten blijken. Ook ‘Mientje”, in een dubbelrol als toiletjuffrouw en presentator, was er dit jaar weer bij om de avond aan elkaar te praten.

Jenneke van Grootel vervolgt: 'Wel.kom is iedereen die heeft meegeholpen om deze avond tot een succes te maken erg dankbaar. De grootste dank gaat echter in de eerste plaats uit naar alle Roermondse vrijwilligers'.

Wellicht interessant