img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

24-2-2019 02:30

Wie schrijft gedicht voor Elisabethpad Leudal?

Haelen - Rondom het Bezoekerscentrum Leudal wordt hard gewerkt aan fase 2 van het 3 kilometer lange Elisabethpad inclusief een rolstoelvriendelijk familiepad in het Leudal. Het pad voert onder andere door de tuin van het voormalige klooster St. Elisabethsdal, nu Zorgcentrum St. Elisabeth dat deel uitmaakt van Zorginstelling Land van Horne. Langs het pad zullen twee gedichtenzuilen worden geplaatst. IVN Roermond e.o. en de Stichting Kunst en Cultuur Leudal nodigen alle inwoners van de gemeente Leudal uit om een gedicht te maken en in te sturen. Twee gedichten zullen worden uitgekozen voor op de zuilen.

Het ingezonden gedicht mag uit maximaal 15 regels bestaan en het moet betrekking hebben op het Leudal en/of het voormalige klooster St. Elisabethsdal.

Inzenden kan tot vrijdag 15 maart 2019 per email via rene.horsten@ivnroermond.nl of wieskerbusch@home.nl of per post naar Vlasrootsingel 3, 6093 JX Heythuysen

Meer informatie? Neem dan contact op met René Horsten van IVN Roermond e.o per email via rene.horsten@ivnroermond.nl of telefonisch via 06-22468910.

Foto's Leon van Lier

Tags
Wellicht interessant