img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

22-12-2021 19:00

Corona-update Laurentius Ziekenhuis en SJG Weert

Roermond/Weert - 22 december 2021 - In het Laurentius Ziekenhuis Roermond liggen op dit moment 17 coronapatiënten in het ziekenhuis, waarvan 4 op de Intensive Care. Op 20 december lagen er in het SJG Weert in totaal 10 coronapatiënten in het ziekenhuis, waarvan 2 op de Intensive Care.  

img

Laurentius Ziekenhuis

"Het aantal coronapatiënten is voor nu relatief stabiel, maar het is koffiedik kijken hoe het virus zich de komende weken zal gaan gedragen, en wat daarbij de omikron variant gaat betekenen."  

Aanpassing bezoekersregeling tijdens feestdagen

Tijdens de feestdagen heeft het Laurentius een aangepaste bezoekregeling. Deze wordt verruimd naar 2 bezoekmomenten per dag. U kunt patiënten dan bezoeken van: 15.00 – 16.00 uur en 18.00 – 19.30 uur.  Het maximaal aantal bezoekers is 4 per dag (inclusief kinderen). Deze regeling geldt op 24,25, 26, 31 december en 1 en 2 januari. Lees hier meer.

Kom alleen naar uw polikliniek afspraak

Het Laurentius vraagt nogmaals aandacht voor de regel om zoveel mogelijk ALLEEN naar uw polikliniek afspraak in het ziekenhuis te komen. Als u het fijn vindt dat er iemand meeluistert tijdens het gesprek met de arts, mag u altijd iemand inbellen. Voor kinderen, kwetsbare ouderen en mensen met een verstandelijke beperking wordt een uitzondering gemaakt. In dat geval mag er één begeleider mee het ziekenhuis in.

221221/HvL

Wellicht interessant