img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-1-2022 20:22

Beachclub Degreez Panheel 3e keer op rij ‘Beste Eventlocatie van Nederland’

Panheel - 3 januari 2022 - Beachclub Degreez, gelegen aan het water van Fun Beach Event & Leisurepark in Panheel, is voor het derde jaar op rij door review-platform MeetingReview uitgeroepen tot ‘Beste Eventlocatie van Nederland’ in de categorie XL. Deze prijs wordt uitgereikt onder evenementenlocaties op basis van publieksstemmen en een juryrapport. Ook de afgelopen twee jaren sleepte Beachclub Degreez deze prijs in de wacht. De gemiddelde reviewscore was 9,5.

img

Een jaar in het teken van innovatie

Beachclub Degreez is een unieke eventlocatie aan het water met diverse, multifunctioneel inzetbare ruimtes. Zo wordt de locatie regelmatig ingezet voor vergaderingen, productpresentaties, businessborrels, seminars en besloten feesten. Daarnaast vormt het een populaire locatie onder bruidsparen, die onder andere genieten van een unieke romantische setting op de pier.

Omdat dergelijke bijeenkomsten in deze corona-periode lastiger te realiseren zijn, heeft de locatie ervoor gekozen om flink te investeren in de bezoekerservaring. Zo zijn het terras en de pier volledig vernieuwd. Het terras is voorzien van een glazen balustrade, wat ervoor zorgt dat het windvrij is geworden. Daarnaast zorgen twee grote, op maat gemaakte tentdoeken ervoor dat de terrassen volledig overdekt zijn. Zo kan Beachclub Degreez ook in de toekomst anticiperen op de corona-maatregelen en zowel binnen als buiten veilig anderhalve meter afstand creëren. Het terras werd dit jaar het decor van diverse corona-proof activiteiten, waaronder Het Zomerterras en The Brunch Club.

De MeetingReview Awards publieksprijs

De MeetingReview Award oftewel Nationale Meeting Award is een initiatief van CLC Vecta, Meeting Magazine, MeetingReview & YOIN. Deze organisaties reiken ieder jaar samen een jaarlijks onafhankelijke award uit aan locaties die zich onderscheiden in de MICE-sector (Meetings, Incentives, Conventions, Exhibitions) door aantoonbare kwaliteit, gastervaringen en ondernemerschap. Om de winnaar te kunnen bepalen, worden de locaties beoordeeld op diverse punten, waaronder locatie, eten en drinken, zaal en boekingen. Gasten die een evenement hebben georganiseerd kunnen een review achterlaten op de website, waar een gemiddeld cijfer uitrolt.

Beachclub Degreez is voor het derde jaar op rij de winnaar in de categorie XL, als Beste Eventlocatie van Nederland tot 500 personen.

Foto Beachclub Degreez
030122/HvL
 

Wellicht interessant