img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

26-1-2022 12:30

Verdachte steekincident Bredeweg Roermond aangehouden

Roermond - 26 januari 2022 - Op de Bredeweg in Roermond, ter hoogte van de sportschool heeft op dinsdag 25 januari rond 19.40 uur een steekincident plaatsgevonden. Het slachtoffer is hierbij gewond geraakt en is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie startte op straat meteen met een onderzoek en het horen van getuigen. Hierbij is de identiteit van de verdachte bekend geworden. De verdachte, een 24-jarige man uit Roermond kon even later door de politie in zijn woning worden aangehouden.

img

Voorafgaand aan dit steekincident vond op straat een woordenwisseling plaats tussen twee personen. Kort na de woordenwisseling ontstond een handgemeen. Even later merkte het slachtoffer dat hij enkele steekwonden had opgelopen. De verdachte was toen al verdwenen. Het slachtoffer is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie startte op straat meteen met een onderzoek en het horen van getuigen. Hierbij is de identiteit van de verdachte bekend geworden. De verdachte, een 24-jarige man uit Roermond kon even later door de politie in zijn woning worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau.

De recherche en de Forensiche Opsporing zijn nog bezig met onderzoek naar de toedracht van de steekpartij.

260122/HvL

Wellicht interessant