img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

23-2-2022 13:15

VIDEOCLIP - Boys vanne Wertha 'Groeten aan Remunj'

Roermond/Weert - 23 februari 2022 - Op 22 februari hebben de Boys vanne Wertha hun nieuwe single 'Groeten aan Remunj' gelanceerd. Op het laatste moment heeft de formatie ervoor gekozen om voor de vastelaovendj toch nog een pakkend nummer uit te brengen. “Het lag al even op de plank! We hebben gewacht tot wij, maar ook de rest van Limburg, de vrijheid weer had om het mooiste feestje van het jaar weer te vieren, namelijk: vastelaovendj!’’ 

Daar waar de Boys vanne Wertha muziek maken die iets meer afstaat van de traditionele vastelaovendmuziek is er dit jaar voor gekozen om dichter bij andere klassiekers te blijven. Een bewuste keuze, omdat het gemis aan vastelaovendj toch ook doet verlangen naar de oude stijl!  

"Met het nummer brengen we een ode aan de vastelaovendj maar leggen we ook de verbinding met Roermond! Een plek waar wij van vinden dat de laatste tijde vooruit wordt gespeeld op de muziek aansluitend op deze tijd! En in Roermond weten ze ook zeker wat vastelaovendj vieren is! Hierom wilden wij graag de groeten doen aan Roermond en de verbinding met Weert leggen! Vastelaovend is iets van iedereen!", aldus de Boys vanne Wertha.  

230222/HvL

 

Wellicht interessant