img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

17-3-2022 16:15

KERNgezonde Heroes uit Neer

Buggenum/Neer - 17 maart 2022 - De leerlingen van groep 6 van basisschool De Kwir uit Neer beleefden op donderdag 17 maart een erg sportieve ochtend. In het kader van KERNgezond bezochten ze Home of Heroes in Buggenum. Er werd een obstakelparcours afgelegd, gelasergamed en er werd een sport- en gezondheidsquiz gespeeld. 
 

img

Geheel in het kader van ‘gezond bewegen’ arriveerden de kinderen per fiets in Buggenum. Na een korte inleiding was het tijd om lekker sportief aan de slag te gaan, waarvoor bij Home of Heroes meer dan voldoende mogelijkheden zijn.

Onder leiding van een ervaren sportinstructrice van Sportcenter Balance vlogen, klommen, kropen en renden ze over het obstakelparcours. De kinderen verlegden hun eigen grenzen en daagden zichzelf sportief uit.

Daarnaast werd er ook lekker gelasergamed. In de spectaculaire laserarea probeerden ze elkaar zoveel mogelijk te raken.

Als laatste onderdeel stond er een sport- en gezondheidsquiz op het programma. In groepjes werkten de kinderen goed samen om de goede antwoorden te bedenken.

Een erg sportieve en leuke ochtend die werd afgesloten met een groot applaus voor Home of Heroes en KERNgezond. Een stuk meer vermoeid maar voldaan fietsten ze weer terug naar school.

Foto KERNgezond
170322/HvL

Wellicht interessant