img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

22-3-2022 11:15

Geen gedoogbeschikkingen in Leudal voor uitbreiding en overkappingen terrassen in 2022

Leudal - 22 maart 2022 - De afgelopen jaren heeft de gemeente Leudal gewerkt met gedoogbeschikkingen voor de uitbreiding van terrassen, omdat voor het gebruikelijke aantal bezoekers meer ruimte nodig was in verband met de coronamaatregelen. De 1,5 meter afstandsnorm is ingetrokken en daarom worden er dit jaar geen gedoogbeschikkingen voor de uitbreiding en overkappingen van terrassen verleend. Horeca-ondernemers hoeven dit jaar echter geen huurkosten te betalen voor de terassen op gemeentegrond.

img

Verzoek tot permanente uitbreiding

Een horeca-ondernemer kan overigens wel een verzoek bij de gemeente indienen voor een blijvende uitbreiding van het terras en/of voor een terrasoverkapping. Dit moet per individuele situatie beoordeeld worden. Om hierover van gedachten te wisselen kan contact opgenomen worden met de accountmanager Horeca, de heer H. van Heesewijk, te bereiken via het centrale telefoonnummer van de gemeente (0475 - 85 90 00) of via info@leudal.nl

Kwijtschelding huurkosten terrassen 2022

Ter tegemoetkoming van de horeca is besloten de huurkosten voor de terrassen op gemeentegrond voor 2022 niet in rekening te brengen. De horeca-ondernemers waarop dit betrekking heeft ontvangen daarvoor dit jaar geen rekening.

Stockfoto
220322/HvL

Wellicht interessant