img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

29-3-2022 17:20

Foto-impressie feestelijke opening Albert Heijn Heerschap in Heythuysen

Heythuysen - 29 maart 2022 - Vandaag openden Stan en Cynthia Heerschap samen met hun kinderen Nick, Tess en Vince de gloednieuwe Albert Heijn in Heythuysen. De voormalige JUMBO is de afgelopen weken omgebouwd naar Albert Heijn, waarbij de winkel ook zo'n 400 m2 groter is geworden. De klanten ontmoeten in de winkel veel vertrouwde gezichten, want de medewerkers zijn gebleven. Net als de ambachtelijke producten van Bakkerij Heerschap. 

In Weert, Nederweert en Heythuysen zijn vijf JUMBO-supermarkten omgebouwd tot Albert Heijn. De winkel in Heythuysen is de laatste van de vijf supermarkten die een Albert Heijn zijn geworden.

Stan Heerschap: "We kijken met veel plezier terug op een geslaagde ombouwperiode. Ik ben trots op onze medewerkers die allemaal ontzettend hard hebben gewerkt om alles mogelijk te maken. Er zijn nu vijf Albert Heijn Heerschap-winkels waar we elke dag klanten verrassen met een ruim versaanbod, de 1.500 Prijsfavorieten, veel digitaal gemak en natuurlijk de vriendelijke klantgerichte service die klanten al meer dan 50 jaar van ons gewend zijn!"

CEO Marit van Egmond: "En vandaag is dan de opening van de laatste omgebouwde Albert Heijn Heerschap-winkel. Deze nieuwe Albert Heijn is wederom een prachtige winkel met een fantastisch team dat bekend staat om zijn ‘gastheerschap’. In de regio breiden we ons Streeckgenoten-assortiment uit met de heerlijke vlaaien van Bakkerij Heerschap. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking met Stan Heerschap en alle Heerschap teams. Dank voor al jullie harde werk, en van harte welkom bij Albert Heijn." 

De opening van Albert Heijn Heerschap Heythuysen was een groot feest. Supermarktmanager Eric Slaats: "Veel klanten wilden deze gebeurtenis graag met ons meemaken. Ze zijn onder de indruk en we krijgen veel complimenten."

De komende tijd zijn er speciale openingsaanbiedingen. Ook is er een leuke actie waarbij je een boodschappenpakket ter waarde van € 50 bij elkaar kunt sparen.

Albert Heijn Heerschap Heythuysen is voortaan langer open: elke dag van 8.00 tot 21.00 uur.

Foto's: De Hoogtefotograaf
290322/HvL

Wellicht interessant