img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

23-4-2022 14:00

Koningsdag 2022 in Maasbracht

Maasbracht - 24 april 2022 - Op woensdag 27 april is het Koningsdag en dan organiseert Brach.nl in Maasbracht vanaf 12.30 uur een gezellige Koningsdagviering voor jong en oud. Vanaf het Kerkplein in optocht met versierde fietsen naar het Emmaplein, waar de traditionele Meiboom wordt geplaatst en dan verder naar ZC De Spil voor een leuke spellenmiddag. Daarnaast is er van 11.00 tot 17.00 uur een grote vrijmarkt in het dorp, waar liefhebbers hun hart kunnen ophalen.  

img

Programma

Om 12.30 uur worden alle kinderen met versierde fietsen verwacht op het Kerkplen van Maasbracht.  Vervolgens samen in een grote oranje optocht richting het Emmaplein. Daar wordt,na inzegening, de traditionele Meiboom geplaatst door buurtvereniging 'Oad Brach'. 

Vervolgens trekt de stoet verder naar ZC de Spil, waar de mooiste fietsen beloond worden met een leuke prijs. Na de prijsuitreiking zal de rest van de middag diverse leuke spelen gehouden worden op het terras van De Spil. Bij slecht weer is er een binnenprogramma in De Spil.

Deelname is gratis en het levert zomaar iets leuks of lekkers op!

Vrijmarkt

Ook dit jaar is er weer een grote vrijmarkt in Maasbracht op Koningsdag. De vrijmarkt is van 12.00 uur tot 17.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 5. Hiervoor krijgt u een plaats aangewezen door de organisatie en twee consumpties. Inschrijven is mogelijk via www.brach.nl/koningsdag

Bij slecht weer zal de vrijmarkt niet doorgaan. Hierover wordt u door de organisatie geïnformeerd, eventuele inschrijfgelden zullen worden 

"Voor de oudere gasten onder ons is er onder het genot van een hapje en een drankje ook veel te beleven. Kortom iedereen is welkom. Tot 27 april!"

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

230422/HvL

Wellicht interessant