img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-6-2022 12:49

Linda - Dinner with Loved Ones

Panningen - 2 juni 2022 - 'Dinner with Loved Ones' is een kookboek opgezet met familie en vrienden van Charlotte Hendrix-Lamberigts. Charlotte en dochter Émely zijn de 5de en 6de generatie professionele koks in de familie. Tijdens de corona pandemie (2020-2021) ontstond de vurige behoefte bij Charlotte om iets positiefs te doen. Het is een verzameling geworden van eigen creaties, populaire recepten en oude familiegeheimen voorzien van herinneringen en persoonlijke verhalen.

Samen eten is samen tijd doorbrengen, het is goed voor de mentale gezondheid van de mens. Het creëert blijvende herinneringen, welke je ook in dit boek zult teruglezen. Herinneringen aan ouders, grootouders, verjaardagen en andere bijzondere gelegenheden. Samen eten en tijd doorbrengen is iets waar we altijd tijd voor vrij zouden mogen maken, in goede en zeker ook in minder goede tijden.

"Samen eten is zo belangrijk en veel meer dan alleen voedsel delen. Het is vooral tijd delen, ervaringen delen en gedeelde herinneringen maken." Charlotte

Door een vreselijk ongeluk met de baby van vrienden, dat ze van dichtbij mocht meemaken, stond voor Charlotte één ding vast... alle opbrengsten van de verkoop van dit kookboek (100%) zullen gedoneerd worden aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis te Utrecht. 

Uit dank voor de hartverwarmende inzet die ze daar mochten ervaren, dag en nacht. Midden mei 2023 zal 'de spaarpot' officieel overhandigd gaan worden.

Wegens succes is het kookboek inmiddels verkrijgbaar in het Nederlands, Engels en Duits. Wil jij dit initiatief steunen? Stuur ons een bericht, zodat we je in contact kunnen brengen met Charlotte via info@bullseyepublishing.nl.

Of ga naar Dinner with Loved Ones — Emely's Fine Food (emelysfinefood.com) 

Ik wens je vele momenten toe om te koesteren, aan je eigen of iemand anders eettafel. Linda 

Linda Gielen heeft sinds juni 2020 haar eigen column bij DeltaLimburg.nl. Neem ook eens een kijkje op haar website Bullseye Publishing

Afbeelding Linda Gielen
020622/HvL

Wellicht interessant