img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

8-6-2022 10:41

Nieuwe exposities in het Toon Hermans Huis Roermond

Roermond - 8 juni 2022 - In het Toon Hermans Huis te Roermond is tot eind september een prachtige duo- expositie te bewonderen. De expositie bestaat enerzijds uit bijzondere werken van de deelnemers van de ateliergroep. Wat opvalt in hun werk, is dat de schilderijen erg sprekend en uitbundig van opzet zijn. De schilderijen stralen hoop, kracht en veel vrolijkheid uit! Daarnaast zijn er prachtige beelden in het huis en in de stadstuin te bewonderen van kunstenaar Georges Kabel. 

img

Georges Kabel is een beeldend kunstenaar en creëert beelden van steen en klei in diverse stijlen en vormen. De beelden zijn op zo’n manier geplaatst in de tuin, dat het net lijkt alsof zij hier altijd hebben gestaan.

Lucinda Lodenstein, Directeur Toon Hermans Huis Roermond: "Het kan een leuke gelegenheid zijn, om door het bezoeken van deze expositie kennis te maken met ons huis en een indruk te krijgen van het aanbod en de activiteiten die we aanbieden voor mensen die geraakt worden door kanker. Je bent dan ook binnen onze openingstijden van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Loop gerust binnen tijdens de openingstijden, de koffie staat klaar!"

Toon Hermans Huis Roermond

Toon Hermans Huizen zijn ontmoetingsplaatsen voor mensen met kanker en hun naasten waar noodzakelijke begeleiding en ondersteuning geboden wordt. De aangeboden zorg richt zich op het vergroten van de kwaliteit van leven en niet op het medisch aspect van de ziekte. In het Toon Hermans Huis Roermond staan opgeleide gastheren en gastvrouwen voor je klaar. Een afspraak maken is niet nodig.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

Fotocollage: Toon Hermans Huis Roermond 
280522/HvL

Wellicht interessant