img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

10-6-2022 17:22

Nieuwe corona test- en vaccinatielocatie in Venlo

Venlo - 10 juni 2022 - De test- en vaccinatielocatie van GGD Limburg-Noord op het Kazerneterrein in Blerick verhuist naar een nieuwe locatie. Met ingang van woensdag 15 juni kunt u terecht in de nieuwe corona test- en vaccinatielocatie aan de Sint Urbanusweg 43 in Venlo. Tot en met zaterdag 11 juni kunt u voor een vaccinatie nog terecht op de huidige locatie aan de Garnizoenweg 3 op het Kazerneterrein in Blerick. Testen op het coronavirus kan hier nog tot en met dinsdag 14 juni. 

img

Nieuwe locatie 

De nieuwe locatie, het voormalige hoofdkantoor van Canon Production Printing (voorheen Océ), is in overleg met Canon Production Printing en de Gemeente Venlo gekozen tot de vervangende locatie van de huidige GGD-vestiging van de test- en vaccinatielocatie in Blerick.  

De GGD is de gemeente dankbaar voor het gedurende anderhalf jaar ter beschikking stellen van het terrein aan de Garnizoenweg in Blerick. Ook spreekt ze haar dank uit naar Canon voor de manier waarop het een en ander op korte termijn gerealiseerd kon worden. 

Openingstijden test- en vaccinatielocatie Sint Urbanusweg Venlo 

Vaccineren - woensdag tot en met zaterdag van 9.00 – 12.30 uur. 
Speciale vaccinatie uren voor kinderen - zaterdag van 10.00 – 12.00 uur. 
Testen - dagelijks van 8.00 – 13.00 uur. 

Het is niet nodig een afspraak te maken voor het laten vaccineren of testen. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over een coronatest- of vaccinatie op de overzichtspagina Coronavirus.

100622/HvL

Wellicht interessant