img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-6-2022 16:35

Ger Spee nieuwe directeur Toon Hermans Huis Roermond

Roermond - 14 juni 2022 - Per 1 september 2022 gaat Ger Spee (Beesel) aan de slag als directeur van het Toon Hermans Huis Roermond. Het bestuur én de vrijwilligers zijn blij dat de voormalig directeur van het Toon Hermans Huis Venlo het team komt versterken. Ger Spee is geboren en getogen in Beesel en ziet zichzelf als een verbinder en stimulator. “Ik kijk er naar uit om samen met het enthousiaste team van het Toon Hermans Huis Roermond de uitdagingen, die er na de coronaperiode liggen, op te pakken.”

img

Het directeurschap van het Toon Hermans Huis Roermond komt voor hem als geroepen: “Na een kort uitstapje in het bedrijfsleven was ik op zoek naar een baan in een organisatie met een maatschappelijk doel. Het Toon Hermans Huis past daar heel goed bij. Dat heb ik eerder in Venlo mogen ervaren. Het huis in Roermond is in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in Midden-Limburg. Er ligt een stevig fundament. Ik zie het als een eer om in en voor dit huis te mogen werken.”

Een belangrijke opgave is het nog beter zichtbaar maken van het huis voor mensen die op de een of andere manier met kanker worden geconfronteerd. “Het is mooi iets te betekenen voor anderen. Bij het Toon Hermans Huis vinden mensen weer het vertrouwen het leven met of na kanker op te pakken. Het goede werk van het Toon Hermans Huis is bij velen nog te onbekend. We zullen het Toon Hermans Huis daarom nog meer onder de aandacht gaan brengen. Ook binnen het zorgnetwerk waarin we functioneren kan ons verhaal nog beter worden verteld. Daar ga ik me voor inzetten.”

Toon Hermans Huis Roermond

Toon Hermans Huizen zijn ontmoetingsplaatsen voor mensen met kanker en hun naasten waar noodzakelijke begeleiding en ondersteuning geboden wordt. De aangeboden zorg richt zich op het vergroten van de kwaliteit van leven en niet op het medisch aspect van de ziekte.

In het Toon Hermans Huis Roermond staan opgeleide gastheren en gastvrouwen voor u klaar. Een afspraak maken is niet nodig. Iedereen is welkom. Door persoonlijke gesprekken, het bevorderen van lotgenotencontact en het organiseren van een veelzijdig programma van activiteiten willen zij de gasten van het Toon Hermans Huis Roermond helpen om de zorg die kanker met zich meebrengt beter te doorstaan.

Foto Toon Hermans Huis Roermond
140622/HvL

Wellicht interessant