img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-7-2022 15:17

Realisatie extra opslagruimte voor particulieren en ondernemers in Roermond

Roermond - 21 juli 2022 - Op Bedrijventerrein Oosttangent in Roermond wordt binnenkort gestart met de bouw van opslagruimten voor particuliere en zakelijke klanten. De opslagruimten van Masterbox Roermond worden gerealiseerd op het bedrijventerrein naast het bestaande tankstation en de broodjeszaak aan de Keulsebaan. Zeer centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar. De bouw van Masterbox start eind 2022 en vanaf midden 2023 zijn onze opslagboxen beschikbaar.

img

Masterbox Roermond

Masterbox Roermond is een dienstverlenend bedrijf voor particuliere en zakelijke klanten die tijdelijk opslagruimte nodig hebben. De opslagboxen zijn schoon, droog en vorstvrij. Het pand is op elk moment van de dag toegankelijk en gemakkelijk met de auto bereikbaar. Het wordt zodanig gerealiseerd dat het zelfs mogelijk is met de auto naar binnen te rijden zodat spullen handig én droog in- en uitgeladen kunnen worden.

Veilig en duurzaam

Veiligheid en beveiliging van de opgeslagen eigendommen staan hoog op de prioriteitenlijst. Het gebouw is dan ook voorzien van inbraakbeveiliging en camerasystemen. Het pand wordt voorzien van zonnepanelen zodat de energie behoefte zelf opgewerkt kan worden; een prettige en duurzame methode.

OML

OML BV draagt bij aan de economische ontwikkeling van de regio Midden-Limburg en doet dit in samenwerking met gelieerde partijen, bedrijfsleven en overheden. OML BV heeft de volgende kerntaken: ontwikkeling en uitgifte van nieuwe bedrijventerreinen, acquisitie van bedrijven en sales van bedrijventerreinen, locatie- en gebiedsontwikkeling alsmede advisering bij ruimtelijk-economische vraagstukken. OML heeft percelen te koop op de bedrijventerreinen: Businesspark Midden-Limburg in Echt-Susteren, Zevenellen in Haelen, De Schroof, De Hanze en Oosttangent in Roermond.

Foto OML
210722/HvL

 

Wellicht interessant