img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

22-3-2019 03:00

Dubbele nominatie Coiffure Award voor Hair & Beauty MP uit Maasniel

Roermond/Maasniel - Marijke Paradiek, eigenaresse van Roermondse kapsalon Hair & Beauty MP en Kim van Hooft, juniorstylist bij dezelfde kapsalon hebben een Coiffure Award nominatie in de wacht gesleept. In deze onafhankelijke haarmodewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de felbegeerde prijs. Het winnen van de Coiffure Award wordt gezien als de ultieme kappersprijs. Voor Kim van Hooft is het de eerste nominatie, in de categorie Young Talent. Marijke Paradiek heeft in 2013, 2017 en 2018 al diverse prijzen in de wacht gesleept. Op 12 mei 2019 worden de winnaars bekendgemaakt tijdens een groots gala. 

Marijke Paradiek: “Wat een heerlijk gevoel! Om genomineerd te worden voor deze award moeten we de technieken tot in het extreme beheersen. Degelijk knip- en kleurwerk, gericht op de nieuwste trends en ontwikkelingen, dat is onze sterkte. Kim doet voor het eerst mee en dan is het natuurlijk fantastisch als je zo’n mooie nominatie in de wacht sleept. In mijn kapsalon leid ik veel jonge kapsters op. Het is mooi als je kennis en ervaring kunt overdragen. Ik ben super trots op deze nominatie!”

In 2018 won Marijke Paradiek de tweede prijs in de categorie Dameskapsels Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. In 2017 won ze de derde prijs in de categorie Consumer Awards en de publieksprijs voor het best draagbare kapsel. In 2013 won ze de prijs in de categorie Dameskapsels Zeeland, Noord-Brabant en Limburg en werd ze genomineerd voor de titel ‘Hairdresser of the year´.

Ook bij consumenten geniet de haarmodewedstrijd grote bekendheid. Topkappers uit heel Nederland nemen deel aan de wedstrijd en hun inzendingen zetten de trend voor het komende seizoen. Gezamenlijk creëren zij de meest toonaangevende modebeelden.  

Foto's: Hair and Beauty MP

Tags
Wellicht interessant