img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

12-8-2022 11:55

Alzheimer Café Leudal bestaat 10 jaar

Heythuysen - 12 augustus 2022 - Het Alzheimer Café Leudal bestaat 10 jaar en dat wordt feestelijk gevierd in een jubileumbijeenkomst op dinsdagavond 27 september in Zorgcentrum Beek en Bos in Heythuysen. Sonja Bouten komt vertellen wat het betekent om op 53-jarige leeftijd te leven met de diagnose Alzheimer. Daarna wordt met een panel gesproken over het leven met dementie in Leudal, nu en in de toekomst. Het wordt een feestelijke avond met lekkere hapjes en drankjes!

img

10 Jaar Alzheimer Café Leudal

10 Jaar lang is er elke 4e dinsdag van de maand voor belangstellenden een Alzheimer Café georganiseerd. Het Alzheimer Café Leudal wordt gemiddeld door ± 30-40 personen bezocht en voorziet daarmee duidelijk in een behoefte binnen de gemeente Leudal.

Tijdens de informele bijeenkomsten krijgen de bezoekers informatie over dementie en kunnen ideeën en ervaringen worden uitgewisseld. 

Programma

Sonja Bouten komt vertellen wat het betekent om op 53-jarige leeftijd te leven met de diagnose Alzheimer. Sonja deed o.a. mee aan de TV uitzending “Restaurant Misverstand”.

Daarna wordt met een panel gesproken over het leven met dementie in Leudal, nu en in de toekomst. Voor het panel zijn uitgenodigd: een huisarts, een ambtenaar van de gemeente en een casemanager.

"We hopen u in Zorgcentrum Beek&Bos te mogen ontmoeten!"

Praktische informatie

wanneer - dinsdag 27 september 2022, van 19.30 tot 21.00 uur

waar - Restaurant Beek & Bos, L'unionlaan 1 te Heythuysen

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

120822/HvL

Wellicht interessant