img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

29-8-2022 16:30

Nieuw Energie Advies Centrum Duurzaam Leudal in Roggel

Roggel - 29 augustus 2022 - Vanaf september kunnen inwoners van de gemeente Leudal van maandag tot en met vrijdag met al hun vragen rondom energiebesparing terecht in het Energie Advies Centrum aan de Markt 6 in Roggel! Ook is regelmatig een energiecoach aanwezig voor persoonlijk advies over de eigen woning en kunt u een afspraak maken voor een energiescan van uw huis. Op zondag 4 september is de feestelijke officiële opening.

img

Elke maandag t/m vrijdag kunt u hier van 9.00 tot 17.00 uur terecht voor informatie over het besparen van energie en alles wat daarbij komt kijken. Denk aan LED-verlichting, isolatie, warmtepompen en zonnepanelen en nog veel meer.

Het nieuwe Energie Advies Centrum is een voortzetting van de samenwerking tussen de gemeente Leudal en de lokale coöperatie Leudal Energie.In 2020 gestart met de actie ‘Eenvoudig energie besparen, waarom niet?’ in het kader van Duurzaam Leudal en ondersteund met een website duurzaamleudal.nl en een pop-up-store in Heythuysen, waar inwoners iedere vrijdagmiddag terecht konden met vragen over energiebesparing. En dan nu een nieuw Energie Advies Centrum

Opening

Zondag 4 september is de feestelijke opening van het nieuwe centrum met allerlei activiteiten. Iedereen is van harte welkom!

Vanaf 10.00 uur - Bezoek de escape-bus en ontsnap aan de opwarming van de aarde. 

Vanaf 11.00 uur - open huis

13.00 uur - Officiële Opening door wethouder Michel Graef, verloting en uitreiking E-bike onder prijswinnaars pop-upstore en de energie-bespaar-quiz ‘petje op/ petje af’ met publiek

Leudal Energie

Leudal Energie is een coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk waarvan iedereen in Leudal lid kan worden voor € 10 per jaar: de leden zijn de baas en bepalen waar geld in geïnvesteerd wordt of welke goede initiatieven in Leudal ondersteund worden.Leudal Energie wekt groene energie op met windmolens en zonnepanelen en levert die stroom weer aan de klanten in Leudal. Bovendien ondersteunen we onze leden, klanten en burgers in Leudal met het besparen van energie. Zo zorgen we samen voor een zo laag mogelijke energierekening. Leudal Energie streeft ernaar om alle huishoudens in de gemeente Leudal te voorzien van lokaal geproduceerde duurzame energie. 

Foto Helian van Lier|DeltaLimburg.nl
290822/HvL

Wellicht interessant