img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

15-9-2022 13:15

Dorpsbijeenkomst over energiebesparing in Ohé en Laak

Ohé en Laak - 15 september 2022 - Coöperatie Duurzaam Maasgouw organiseert in samenwerking met gemeente Maasgouw op donderdag 29 september in Ohé en Laak een dorpsbijeenkomst over energiebesparing. In twee uur tijd worden allerlei onderwerpen besproken zoals woningisolatie, alternatieven voor aardgas en mogelijke subsidieregelingen. Op donderdag 6 oktober vindt een vervolgbijeenkomst plaats, waarin dieper wordt ingegaan op de mogelijkheden om de woning energiezuiniger en comfortabeler te maken. 

img

In de eerste bijeenkomst worden in twee uur tijd allerlei onderwerpen besproken zoals woningisolatie, alternatieven voor aardgas en mogelijke subsidieregelingen. In een tweede vervolgbijeenkomst wordt dieper ingegaan op de mogelijkheden om de woning energiezuiniger en comfortabeler te maken, hoe u op energiekosten kunt besparen en de woning toekomstbestendig maakt.

Door de hoge gasprijs zijn investeringen in energiebesparing en alternatieven voor de conventionele verwarmingsketel snel terugverdiend. Subsidies en goedkope leningen helpen daarbij. Wie er komende winters “warm wil bijzitten” heeft er baat bij zich nu goed te oriënteren welke maatregelen te nemen om energiekosten te besparen.

Praktische informatie

wanneer - donderdag 29 september en donderdag 6 oktober 2022, van 19.30 tot 21.30 uur

waar - Feestzaal Bongaarts, Walburgisstraat 13, Ohé en Laak

aanmelden - dan kan via dit online formulier van Coöperatie Duurzaam Maasgouw. U kunt daar ook aangeven naar welke oplossingen in het bijzonder uw aandacht uitgaat. 

meer informatie - Kijk voor meer informatie op de website van de Coöperatie Duurzaam Maasgouw.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

150922/HvL

Wellicht interessant