img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

19-9-2022 12:30

Herfst Fashion Event in Roermondse binnenstad

Roermond - 19 september 2022 - Op zaterdagmiddag 24 september is de binnenstad van Roermond wederom een walhalla voor iedere modeliefhebber. Het vernieuwde Fashion Event vindt dan namelijk plaats. Tientallen ondernemers en bijbehorende modellen lopen de vier modeshows die dit jaar voor het eerst op het Munsterplein zullen plaatsvinden. Ruim 100 modellen zullen daar op een professionele catwalk de nieuwste najaarsmode presenteren.

img

Modeshows op het Munsterplein

Waar in voorgaande edities van het Fashion Event de rode loper door de straten van de binnenstad liep, is er voor deze editie gekozen voor één vaste standplaats waar het kwaliteitsniveau van de modeshow naar een hoger niveau getild is. Op het Munsterplein zullen ruim 100 modellen op een professionele catwalk de nieuwste najaarsmode presenteren.

Presentator Mark Onckels presenteert de modeshows op eigen wijze en zorgt samen met DJ Xandor van UnderAbove voor entertainment gedurende de modeshows. Met modeshows om 11.30, 13.00, 14.30 en 15.30 uur kan de bezoeker op zaterdagmiddag op verschillende tijdstippen de najaarsmode ervaren.

Rechtstreeks van catwalk naar boetiek

Uniek aan de modeshows in de Roermondse binnenstad is het feit dat men de nieuwste najaarsmode die op de catwalk zichtbaar is, meteen kan uitproberen en kopen in de boetieks en speciaalzaken van de binnenstad. Zo kun je als bezoeker direct met de nieuwste trendy kledingstukken en accessoires naar huis.

Meer informatie

De details zoals de complete lijst met deelnemers aan het Fashion Event is te vinden op de website We Are Roermond. 

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto Cord Beckmann
190922/HvL

Wellicht interessant