img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

1-10-2022 09:55

45e Leudalrit RSV Haelen voor ruiters en menners

Heythuysen - 1 oktober 2022 - UDPATE - Vanwege het slechte weer is de rit verplaatst van zondag 2 oktober naar zondag 9 oktober. Dan organiseert Ruitersportvereniging Haelen (RSV Haelen) voor de 45e keer een rit voor ruiters en menners. Het is inmiddels een traditie, dat op de eerste zondag van oktober een route door het mooie Leudal wordt uitgezet door het bosrijke Leudal van ca. 20 km, met de mogelijkheid deze via het knooppuntensysteem uit te breiden. 

img

Praktische informatie

wanneer - zondag 9 oktober 2022, starten kan tussen 9.00 en 12.00 uur

waar - start- en eindlocatie is de parkeerplaats achter Frank Coolen Machines, Biesstraat 59 in Heythuysen. Bij drukke oversteekpunten worden verkeersregelaars ingezet. De wegen en paden zijn goed begaanbaar, hoofdzakelijk onverhard. De pauze is bij Kloosterhof, aan de Sint Elisabethsdreef 5 in Haelen.

deelname - € 15 voor ruiters en € 20 voor aanspanningen, inclusief een broodje en een consumptie af te halen bij de pauzeplaats

inschrijven - inschrijven kan door een e-mail te sturen naar penningmeester@rsvhaelen.nl Vermeld naam en 06-nummer. Uitsluitend voor de inschrijving worden deze gegevens geregistreerd. Het inschrijfgeld dient te worden overgemaakt op rekeningnummer NL67 RABO 0118610740 t.n.v. RSV Haelen onder, vermelding van ‘Leudalrit’ en je naam. Een week vooraf ontvangen deelnemers een mail met informatie over de rit.

informatie - voor meer informatie en actuele updates, zie de FB-pagina van RVS Haelen

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Stockfoto
200922/HvL

Wellicht interessant