img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

22-9-2022 18:40

4e editie Buitenskamers Klassiek Muziekfestival in Roermond

Roermond - 22 september 2022 - Van donderdag 6 tot en met zondag 9 oktober vindt voor de vierde keer het Buitenskamers Klassiek Muziekfestival plaats in Roermond. Vier dagen lang klassieke concerten op diverse locaties in Roermond. Het festival heeft als doel de krachten op het gebied van klassieke muziek in Midden-Limburg te bundelen, een groter publiek te bereiken en klassieke muziek meer onder de aandacht te brengen. 

img

Programma

U kunt genieten van concerten van Heritage Sinfonietta, het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet, de Drum Twins, het Nederlands Filmorkest, Club Classique en van Sarah Meijer, Malena Hoffman en Koen Vroemen + Caffee Trio. 

Meer informatie en tickets

Uitgebreide informatie over het programma en de mogelijkheid om tickets te bestellen, is te vinden op de website buitenskamers.com.

Over Buitenskamers klassiek muziekfestival

Dit festival is een initiatief van de Christoffel Huiskamer Concerten en de ECI cultuurfabriek en wordt uitgevoerd onder leiding van Anneke Pasman, Joery Wilbers en Joop Geurts. Buitenskamers stelt zich tot doel de krachten op het gebied van klassieke muziek in Midden-Limburg te bundelen, het publieksbereik te vergroten en de positie van klassieke muziek te versterken. Dat doen ze door de organisatie van het festival Buitenskamers, met daarin speciale aandacht voor talent en talentontwikkeling, alsook de inrichting van een online platform voor klassieke muziek. 

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

220922/HvL

Wellicht interessant