img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-10-2022 21:22

Inschrijving gestart voor de ‘Remunjse Vastelaovessjlager Kómpetisie’

Roermond - UPDATE 1 november - In verband met een te beperkt aantal aanmeldingen op de sluitingsdatum heeft D’n Uul besloten om het evenement voor dit jaar af te gelasten.

Roermond - 4 oktober 2022 - Op zaterdag 5 november is het weer zover. Ook dit jaar zal weer gestreden gaan worden voor de enige echte ‘Remunjse Vastelaovessjlager’. De ‘Remunjse Vastelaovessjlager Kómpetisie' vormt de aftrap van het Vastelaovendseizoen 2023. 

Op 5 november zullen deelnemers het in het Witte Kirkske tegen elkaar opnemen, en strijden om de eretitel ‘Remunjse Vastelaovessjlager 2023'. Sluitingsdatum voor inschrijving is 31 oktober.

Sjtadsvastelaovesvereniging D’n Uul wil Remunjs zang- en schrijverstalent van Vastelaovesliedjes graag een podium bieden, te beginnen op 5 november met de organisatie van De “Remunjse Vastelaovessjlager Kómpetisie” in het Witte Kirkske.  
 
Met voor artiesten de sensatie van een optreden voor een enthousiast publiek, het spektakel van een divers en uiteenlopend programma voor de toeschouwers en vooral een gezellige ambiance. En natuurlijk de bijbehorende spanning en opwinding van een concours, en dat alles in het Witte Kirkske.

Remunjse Vastelaovessjlager 2023

De titel ‘Remunjse Vastelaovessjlager 2023’ moet verdiend worden door de jury te overtuigen dat jij het leukste originele liedje hebt. Die jury zal bestaan uit vertegenwoordigers van de Roermondse horeca, oud prinsen van D’n Uul, gevestigde namen uit de muziekwereld en vertegenwoordigers van de “11devande11de” én de “Sjtatiefestasie”.
 
Naast een leuk geldbedrag voor de eerste plek van €500, wordt de vertolker van de ‘Remunjse Vastelaovessjlager 2023’ namelijk ook nog eens beloond met een optreden op zowel de ‘11devande11de 2022’ als ook de ‘Sjtasiefestasie 2023’.

Behalve de winnaar worden uit de resterende deelnemers nog 2 artiesten gekozen die zich óók mogen opmaken om hun liedje tijdens de  ‘Stasiefestasie 2023’ op het podium ten gehore te brengen.
 
Voor meer info, het reglement en aanmelding, zie de website dn-uul.nl.

Video: Leon van Lier - DeltaLimburg.nl
031022/HvL
 

Wellicht interessant