img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-10-2022 11:03

Gemeente Maasgouw vraagt hulp van inwoners in zoektocht nieuwe burgemeester

Maasgouw - 7 oktober 2022 - Burgemeester Strous stopt volgend jaar juli als burgemeester van de gemeente Maasgouw. Maasgouw zoekt dus een nieuwe burgemeester. De raad moet daarvoor eerst in een profielschets aangeven welke eigenschappen en kwaliteiten de nieuwe burgemeester moet hebben. De fractievoorzitters van de gemeenteraad bereiden die profielschets voor en willen daarin ook de mening van inwoners meenemen. Geef uw mening en vul de digitale vragenlijst in, zie hieronder.  

img

Geef uw mening

Inwoners van Maasgouw kunnen daarom vanaf vandaag tot en met zondag 16 oktober via www.mijnburgemeestermaasgouw.nl een digitale vragenlijst invullen. In dezelfde periode kunnen ook de ambtenaren van de gemeente via een interne link de vragenlijst invullen. De fractievoorzitters nemen de resultaten mee bij het opstellen van de conceptprofielschets.

Op maandag 14 november is er een extra commissievergadering waarin de profielschets wordt besproken. Op maandag 28 november stelt de raad de profielschets vast. De gouverneur neemt de schets in die raadsvergadering in ontvangst en zal hem dan ook met de raad bespreken.

Vacature

De vacature burgemeester van Maasgouw wordt op woensdag 30 november opengesteld. Het is de bedoeling dat de gemeente in juli 2023 een nieuwe burgemeester heeft.

Foto Leon van Lier|DeltaLimburg.nl
071022/HvL

Wellicht interessant