img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

10-10-2022 11:00

Verlies Westa dames en heren in dubbel eredivisie weekend

Wessem - 10 oktober 2022 - Zondagmiddag 9 oktober speelden de eredivisieteams van Westa in een dubbel programma beiden hun tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Zowel de dames alsook de heren moesten met ruime cijfers het onderspit delven. Voor de heren was de eindstand een 1-6 overwinning voor koploper De Boer Taverzo uit Zoetermeer. Door de dames was de eindstand een 2-5 overwinning voor Scylla uit Leiden. De herenwedstrijd was te volgen via een livestream van DeltaLimburg.nl.

img

Westa heren

De VeerhuisWessem/Westa heren stonden voor een loodzware klus tegen koploper De Boer Taverzo. Na een kansloze 0-3 pauzestand boden de Wessemse heren na de hervatting tegenstand van niveau. Arturs Reinholds legde Yannick Vostes het vuur aan de schenen en capituleerde pas in de vijfde game 10-12. Julien Meurant vocht zich na een 0-2 achterstand in games terug in de wedstrijd maar kwam in de vijfde game met 7-11 toch tekort tegen Gabrielius Camara. Het verlossende laatste punt werd gescoord in het afsluitende dubbelspel. Jelle Moris en Arturs Reinholds wonnen in vier games van Yannick Vostes en Gabrielius Camara. De eindstand derhalve een 1-6 overwinning voor de bezoekers uit Zoetermeer.

Deze wedstrijd was te volgen via een livestream van DeltaLimburg.nl. Gemist of nog eens terugkijken? Dat kan hier

Westa dames

AnytimeFitness Maasgouw/Westa kwam tegen het Leidense Scylla op een 0-4 achterstand alvorens de Wessemse dames iet terug konden doen. Daantje Lommen won, na een 0-2 achterstand in games, in vijf games van Fang Ning Chen Chen. Kim Hergelink moest een 2-0 voorsprong prijsgeven maar won in de vijfde game alsnog van Marie Depuydt. Mascha Kovnoun kwam zondagmiddag niet tot winst. Het afsluitende dubbelspel Kovnoun/Lommen tegen van Marwijk/Chen Chen ging in vijf games verloren. Aan het einde stond een 2-5 nederlaag op het scorebord voor de Wessemse dames. 

Foto Cor Segers (Arturs Reinholds)
101022/HvL

Wellicht interessant