img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-11-2022 18:55

Santa Run Roermond voor het goede doel

Roermond - 5 november 2022 - Op zondag 11 december organiseert Rotaryclub Roermond Maas en Roer een Santa Run voor het goede doel. Meld je aan, trek een Santapak aan en sluit je aan bij de vele andere Santa's. Vanaf 12.00 uur worden de kerstpakken uitgedeeld en de start is om 13.00 uur op het Munsterplein. Het parcours van ca. 2,5 km voert door de Roermondse binnenstad en eindigt weer op het Munsterplein. Er wordt gerend voor de Speelgoedactie Stichting Oké Roerdalen. 

img

Goede doel

Kom met je vrienden, sportteam, collega's, vastelaovond groep en familie en loop mee en geniet samen van een winterse zondagmiddag op het Munsterplein! Stichting Oké Roerdalen helpt kinderen en jongeren uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben met speelgoed en/of cadeautjes. 

Programma

Na een gezamenlijke warming-up onder leiding van een DJ op het Munsterplein starten de SantaRunners om 12.00 uur hun run al wandelend, rennend, dansend of huppelend langs het prachtig verlichte parcours van ca. 2,5 km door de binnenstad van Roermond.  

Muziek, een drankje en verschillende activiteiten maken deze middag tot een SantaRun die je niet wilt missen.

Wil je meedoen?

Je kunt je aanmelden via dit online formulier van de Santa Run Roermond. Volwassenen betalen € 12,50, kinderen tot en met 12 jaar € 7,50 en een gezinspas kost € 35,00. Het inschrijfgeld wordt volledig gedoneerd aan het goede doel. 

Na inschrijving ontvang je een kerstmannen/vrouwen pak waarin je de run kunt doen.

Stockfoto
051122/HvL
 

Wellicht interessant