img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

29-11-2022 12:04

Fun Beach lanceert pop-up beleving ‘Giant Arcade Games’

Panheel - 29 november 2022 - Fun Beach heeft voor de wintermaanden in een pop-up hal de beroemde arcade gamers vanaf de jaren '80 tot nu levensgroot nagebouwd en zó ingericht dat de bezoeker zelf onderdeel van het spel wordt. Zo smelten de digitale en fysieke wereld op een bijzondere manier samen. Deze ‘Giant Arcade Games’ (denk bijvoorbeeld aan levensgrote pong, pac-man en candy crush) zijn de enige in hun soort en enkel tijdens de wintermaanden te beleven in Panheel.

img

Fun Beach in Panheel – in Limburg vooral bekend als dagstrand en terrein voor de groepsactiviteiten van Group Events – laat hiermee zien ook buiten het zomerseizoen niet stil te zitten. De organisatie heeft al jarenlange ervaring met het organiseren van bijzondere teambuildingactiviteiten en groepsuitjes, maar gaat met deze pop-up hal nóg een ‘level’ hoger. 

Groepsactiviteit in de wintermaanden

Ze slaan hierbij de handen in één met creatieve techneut Thijs Eerens die eerder het festivalpubliek van Lowlands verbaasde met zijn grote en interactieve installaties. In zijn werk worden bekende arcade games op grote schaal nagebouwd en zó ingericht dat de bezoeker zelf onderdeel van het spel wordt. Zo smelten de digitale en fysieke wereld op een bijzondere manier samen – een actieve beleving die je nergens anders ter wereld kunt meemaken. Giant Arcade Games vormt hiermee de perfecte groepsactiviteit voor vriendengroepen, familiedagen of bedrijfsuitjes!
 
Hoewel de Giant Arcade Games niet op het terrein van Fun Beach zelf plaatsvinden, is dit wel het startpunt van de drie uur durende beleving.

Giant Arcade Games is tijdens de wintermaanden te boeken via de website van Fun Beach

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

291122/HvL  

Wellicht interessant