img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-12-2022 12:05

Kiwanis Roermond 'adopteert' twee Kerstvoorstellingen voor speciale doelgroep

Roermond - 14 december 2022 - Kiwanis Roermond heeft op zaterdag 17 december twee Kerstvoorstellingen bij ECI cultuurfabriek Roermond in zijn geheel ‘geadopteerd’ voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Voorrang hebben de kinderen van De Voedselbank, Stichting Leergeld, Adoptie Ouders en van de scholen in de sociaal moeilijke wijken. Beide kindervoorstellingen zijn helemaal ‘volgeboekt’. Er hebben zich maar liefst 340 kinderen aangemeld voor de sneeuw-editie van De Winterguffalo.

img

"Door de coronapandemie en de energiecrisis komen kinderen vrijwel niet meer naar het theater. Deze doelgroep hebben wij daarom voorrang gegeven bij deze Kerstactiviteit van Kiwanis", aldus Rob Lammers, Kiwanis Roermond.

Over de voorstelling De Gruffalo

De Gruffalo is een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder. Dus veel uitbeelding en weinig tekst. Deze succesvoorstelling van Meneer Monster is een bewerking van het meesterlijke kinderboek De Gruffalo van Julia Donaldson & Axel Scheffler. Met sneeuwballengevecht na afloop in de zaal!

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto ECI Cultuurfabriek  
141222/HvL

 
 
 

Wellicht interessant