img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-12-2022 12:55

Energiecoach Wonen Limburg geeft tips energiebesparing en prijsplafond

Weert - 20 december 2022 - Op donderdagavond 22 december geeft Ruud Holthuis, Energiecoach van Wonen Limburg, een tiental tips en voorbeelden om in je (huur)huis energie te besparen. Denk aan gloeilamp uit- en ledlamp indraaien of efficiënt wassen. Ook gaat hij in op het prijsplafond van 2900 kWh en 1200 m3 gas, dat op 1 januari 2023 ingaat. Welke haken en ogen zitten eraan? Iedereen is van harte welkom in de Warm Wonen Winkel in Weert. Entree is gratis.

img

Het praatje van Ruud Holthuis is interessant voor iedereen, of je nu een koop- of een huurhuis hebt. In tegenstelling tot huiseigenaren, kunnen huurders hun huis niet verbouwen, maar wel hun gedrag veranderen en daarmee energie besparen. 
 
Ruud is vrijwilliger en heeft de opleiding Energiecoach voor huurders gevolgd. Op het gebied van energie besparen is hij een ervaringsdeskundige. Vijf, zes jaar geleden is hij van het gas afgegaan en heeft nu nul op de meter. Ruud deelt zijn ervaringen graag en er is volop ruimte om vragen te stellen. “Mensen zijn nooit te oud om te leren. Tijdens het praatje krijg je beter inzicht in je energieverbruik. Je doet altijd nieuwe ideeën of inzichten op, waar je iets mee kunt.”

Praktische informatie

wanneer - donderdag 22 december 2022, aanvang 19.30 uur

waar - Warm Wonen Winkel, Meikoel 3, in de binnenstad van Weert.

deelname - gratis

aanmelden - graag van tevoren aanmelden via deze webpagina van warmwoneninweert.nl

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Stockfoto
201222/HvL

Wellicht interessant